Varaa majoitus meiltä ja koe Vanha Rauma kotioveltasi

Kun varaat majoituksen huoneistohotellistamme, löydät läheltä niin perinteikkään Vanhan Rauman alueen kuin monia museoitakin. Tutustu Rauman moniin ihmeisiin!

Yhteystiedot

Vanha Rauma

Raumalaisten ylpeys on tietenkin Vanhan Rauman alue. Sen viehättävät puutalot periytyvät keskiajalta, ja sen nupukivikaduilla riittää katseltavaa. 


Vanha Rauma on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon jo vuonna 1991, ja Museovirasto on määritellyt sen yhdeksi valtakunnallisesti merkittävistä rakennetuista kulttuuriympäristöistä. Se on vilkas kaupankäynnin keskus, jonka katujen varsilla on sadoittain pieniä putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Vanhan Rauman alueella pääset osaksi historian siipien havinaa suoraan kotioveltasi.

Museot

Huoneistohotelli Vanhan Rauman lähistölle sijoittuvat myös useat museot; Rauman museo, Rauman taidemuseo ja Rauman Merimuseo tarjoavat tekemistä ja kokemuksia jokaiselle. Vuonna 1795 rakennetussa Pinnalan talossa sijaitseva Rauman taidemuseo tarjoilee taiteennälkäisille nähtävää vaihtuvine näyttelyineen. 


Rauman museo puolestaan toimii kulttuuriperinnön ja materiaalisen aineiston tallentajana. Se on keskittynyt erityisesti rakennettuun ympäristöön, merenkulkuun ja pitsiin. Raumalainen pitsi on maailmankuulua ja Rauman museon erityisellä vastuulla. 


Rakennustaiteen ja pitsin lisäksi erottamaton osa Raumaa ovat meri ja merenkulku. Rauman Merimuseo esittelee alueen merenkulun historiaa aina pohjia myöten. Se tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman suomalaisten suhteesta mereen ja merenkulkuun. Lasten merimuseo tarjoaa viihdettä perheen pienimmille.

Tapahtumat

Tuhannet erilaiset tapahtumat tahdittavat raumalaisten arkea vuosittain. On pitsiä, merenkulkua, taidetta, tanssia, musiikkia – mitä ikinä keksitkään kaivata. 


Rauman kaupunki ylläpitää tapahtumakalenteria, josta löydät kaikki mahdolliset tapahtumat. Rauma tarjoaa jokaiselle jotakin, varaa majoitus meiltä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha