Huoneistohotelli Vanhassa Raumassa tarjoaa laadukkaat ja viihtyisät huoneistot

Olemme vuosien ajan tarjonneet täysin kalustettuja ja korkeatasoisesti varustettuja huoneistoja hotellissamme Rauman sydämessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huoneistohotellistamme löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva huoneisto, joka hemmottelee matkailijaa. Meidät tunnetaan ulkomaita myöten asiakaslähtöisyydestä ja meille tullaan kaukaakin. Löytyypä asiakkaistamme sellaisiakin, jotka eivät muualla suostu majoittumaan Raumalla vieraillessaan. Lue tarkemmin huoneistoistamme ja niiden varusteluista. Soita ja kysy lisää!

Huoneistot

Löydät meiltä jokaiseen tarpeeseen ja seurueeseen soveltuvan huoneiston. Meillä on pieniä 40-neliöisiä kaksioita, 55-neliöinen kolmio sekä 140-neliöinen luksushuoneisto, jossa on keittiön ja kahden makuuhuoneen lisäksi erillinen ruokailuhuone ja sali. Täällä voit tuntea historian havinaa kahvitellessasi salissa ystäviesi kanssa. Jokaisessa huoneistossa on 2–4 vuodepaikkaa, ja lisävuoteita on saatavilla tarpeen mukaan.


Kiinnitämme erityistä huomiota niin huoneistojen kuin muiden tilojen siisteyteen. Desinfioimme kylpyhuoneiden suihkukaapit ja teemme perusteellisen siivouksen jokaisen vieraan jälkeen. Siistissä huoneistossa viihtyy väsynytkin matkaaja.

Varustelu

Haluamme tarjota parasta palvelua ja laadukasta asumista. Huoneistomme on varustettu ensiluokkaisilla, nykyaikaisilla mukavuuksilla ja hotellihuoneitten vaatimusten mukaisilla äänieristetyillä ovilla sekä väliseinillä. 


Jokaisessa huoneessa onkin laajakaistaliittymä, kaapeli-tv, radio ja DVD-soitin. Keittiöstä löytyy jääkaapin lisäksi astianpesukone, joka on myös lomalla miellyttävä mukavuus. Kylpyhuoneista löytyvät pesukone sekä silitysvälineet. Erityisen ylpeitä olemme kaikkien huoneistojen höyryjettisuihkukaapeista, jotka tarjoavat arjen luksusta väsyneelle matkaajalle. 


Huoneistohotellimme Vanhan Rauman sydämessä tarjoaa kaikki tarvitsemasi mukavuudet kauniissa, historiallisessa ympäristössä. Lue lisää Vanhan Rauman nähtävyyksistä.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha